Ujësjellësi rajonal “Prishtina” ka bërë të ditur se qyteti i Podujevës dhe disa fshatra të tij do të mbeten pa furnizim me ujë ditën e shtunë.

Sipas njoftimit të kompanisë të premten, ndërprerja e furnizimit do të bëhet për shkak të punimeve teknike.

“Ju njoftojmë se gjatë ditës së nesërme 24 shtator, e shtunë do të realizohen punime teknike në gypin magjistral Albanik-Podujevë. Me këtë rast, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë duke filluar nga ora 09:00- 16:00 për qytetin e Podujevës, fshatrat nga Albaniku deri në Podujevë dhe fshatrat nga Albaniku deri në Prishtinë. Realizimi i punimeve të tilla bëhet gjithnjë për funksionim më të mirë të infrastrukturës ujore”, thuhet në njoftim./Llapi.info