Drejtori i të ashtuquajturës Zyra për Kosovën në qeverinë e Serbisë, Petar Petkoviq, ka deklaruar sot se kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, është “i fiksuar pas pushtimit të veriut të Kosovës dhe se duhet të bëjë video për t’u bindur për këtë”.

“Sa është i fiksuar Kurti me pushtimin e veriut të Kosovës, ndaj duhet të bëjë video për ta bindur veten për këtë?”, shkroi ai në Twitter.