Ka eskaluar situata pas përfundimit të ndeshjes dramatike mes Llapit dhe Trepçës ’89, e cila përfundoi 3 me 3.

KTV raporton se në fushë ka hyrë një zyrtar i Trepçës arrestimin e të cilit e parandaloi gjyqtari Genc Nuza.