Screenshot

Një ngjarje e tmerrshme ndodhi mbrëmë gjatë ndeshjes finale në futsal mes Liqenit dhe Prishtina 01.

Pas një tensioni gjatë ndeshjes, Policia e Kosovës intervenoi duke arrestuar një të mitur.

Sipas disa pamjeve që po qarkullojnë në rrjete sociale, një polic nga Drenasi shihet duke shqelmuar të miturin edhe pse ishte me duar të lidhura.

Momenti: