Sot në mëngjes Skënderaj u zgjua, jo sikur herave tjera, por me shumë dëme.

Vërshimet e djeshme, kanë lënë shumë pasoja dhe dëme të konsiderueshme.

Në disa foto të bëra sot shihen automjete të dëmtuara në masë të madhe të cilat janë bartur nga uji, poashtu rrugë dhe biznese të dëmtuara shkruan Jepize