Një vjedhje ka ndodhur para disa ditësh në rrugën Muharrem Fejza në Prishtinë.

Sipas pamjeve të siguruara nga vendi i ngjarjes, të përfshirë hajni ishin dy persona.

Pastaj, siç shihet në video, tjetri futet në lokal dhe i merr kuletën shitëses së këtij biznesi të vogël në kryeqytet.

Sipas indeksonline, në kuletën e shitëses ishin rreth 100 euro si dhe dokumentet personale.

https://www.facebook.com/watch/?v=617529765563530