Të reshura të shumta të shiut ranë mbi rajonin e Llapit gjatë orëve të mbrëmjes të së dielës.

Pas disa ditëve me diell dhe mot të ngrohtë, në disa pjesë të Kosovës sot ka pasur të reshura të shiut.

Këto janë pamjet e stuhisë në Podujevë të publikuara nga faqja MeteoBallkan: