Një stuhi me të reshura të mëdha shiu është duke ndodhur në pjesën lindore të Kosovës.

Nga këto pamje të siguruara nga faqet lokale dhe IndeksOnline, shihet se si shiu ka shkaktuar probleme në trafik.

Ndërkohë stuhia ka filluar të lëvizë drejt Prishtinës.