Breshri me intensitet të lartë që ra dje në fshatin Majac të Podujevës, ka bërë që të dëmtohen thuaje të gjitha kulturat bujqësore, shkruan Llapi.info.

Në adresë të Llapi.info, banorë të shumtë kanë dërguar pamje. Një e tillë ka arritur minuta më parë, ku shihet se breshri dje ishte me intensitet të lartë.

Si pasojë e kësaj, kulturat bujqësore në këtë anë janë dëmtuar plotësisht.

Për këtë, zyrtarë komunalë kanë dalë sot në këtë fshat, dhe jo vetëm, për t’i parë nga afër këto dëmtime. Përveç Majacit, edhe fshati Lupç i Poshtëm dhe Epërm, Lluzhani, Lluga, Popova de Bellopoja ka rënë breshër në sasi të madhe./Llapi.info.

Më poshtë video: