Njoftim me rëndësi për fermerët

Njoftohen fermerët e Komunës së Podujevës lidhur me dorëzimin e faturave për vlerën e plehrave dhe dokumentacionin për sasinë e dorëzuar të grurit në kg, se afati për dorëzimin e dokumentacioneve të lartcekura mbyllet të premten, më 15 shtator, ora 16:00.

Dorëzimin e dokumenteve duhet ta bëni në objektin e vjetër të komunës, në zyren numër 19.