Organizata Botërore Meteorologjike ka paralajmëruar se një valë e të nxehtit pritet ta godasë Europën. Sipas kësaj organizate, i nxehti që do të përcillet me temperatura të larta do të jetë intensivë dhe do të shkaktojë thatësira dhe rreziqe nga zjarret.

Një tjetër valë e të nxehtit po vjen në Evropë dhe disa modele nga komuniteti i Organizatës Botërore Meteorologjike parashikojnë se do të jetë intensivë dhe afatgjatë dhe do të shkaktojë thatësirë dhe rreziqe nga zjarret.

Ju lutemi informohuni nga këshillat e shërbimeve kombëtare meteorologjike, për të qëndruar të qetë dhe të sigurt dhe për të mbrojtur mjedisin tonë dhe furnizimet me ujë.