Ka nisur aksioni për ndërtimin e xhamisë në fshatin Dobratin të Podujevës, shkruan Llapi.info.

Në një njoftim është publikuar numri kontaktues, por edhe numri i xhirollogarisë ku mund të kontribuoni për ndërtimin e kësaj xhamie.

Njoftimi i plotë:

Ju njoftojm se kemi filluar aksionin,për ndërtimin e Xhamis së re në Dobratin.

Allahu ju shpërbleft për kontributin dhe zemërgjërsin tuaj!

Muhamedi a.s.ka thenë: “Kush e ndërton një Xhami për hir të Allahut, Allahu do të ia ndërtojë atij një shtëpi në Xhennet.”

Kontakto: 045 400 360

Numri i gjirollogaris është në foto.