Faqja e ish-presidentit të Kosovës në Facebook ka ndryshuar emrin nga Hashim Thaçi në “Hashim”.

Ky ndryshim i cili nuk dihet se nga kush dhe pse është bërë, vjen në ditën kur në Prishtinë do të marshohet për drejtësi ndaj ish-krerëve të UÇK-së që po mbahen në paraburgimin e Gjykatës Speciale në Hagë.

Përveç ndërrimit të emrit të faqes, është përditësuar edhe fotografia e profilit.

Aktualisht, ish-presidenti dhe ish-kryeministri Thaçi bashkë me ish-krerët e tjerë të UÇK-së, Kadri Veselin, Jakup Krasniqin dhe Rexhep Selimin, gjenden në paraburgim në Hagë. Gjyqi ndaj tyre do të fillojë më 3 prill.