Familja Musliu nga Podujeva, ka njoftuar se ka vdekur familjari i tyre, Rrahman Musliu.

Varrimi i të ndjerit do të bëhet sot në ora 18:00, në varrezat e fshatit Shtedim.

Njoftimi i plotë nga familjarët;

Me dhembje dhe pikëllim të thellë njoftojmë miqtë dhe farefisin se ndërroi jetë me i dashuri jon :
Rrahman Musliu 08.09.1964
Të Allahut jemi dhe vetëm tek Ai do kthehemi

Varrimi i të ndjerit behët me daten:23.05.2022 në ora 18:00, në varrezat e fshatit Shtedim.