Sot janë ndarë 108 krerë mëshqjerra për blegtorët llapjanë, njofton Llapi.info.

Prezentë në ndarjen e tyre kanë qenë kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi dhe drejtori i Bujqësisë, Fatmir Rudari.

Bulliqi ka thënë se si institucione lokale do të vazhdojmë mbështetjen në sektorin e blegtorisë për fermerët e vyer llapjanë.

Shkrimi i tij i plotë:

108 krerë mëshqjerra për blegtorët llapjanë

Bashkë me drejtorin e Bujqësisë, Fatmir Rudari, kemi përcjellur nga afër procesin e shpërndarjes së mëshqjerrave të racës “Simental” për 108 fermerët përfitues.

Si institucione lokale do të vazhdojmë mbështetjen në sektorin e blegtorisë për fermerët e vyer llapjanë.

Urime të gjithë përfituesve!