Humanisti dhe aktivisti i shërbimit të komunitetit vushtrrias Mentor Merovci ka ndërruar jetë.

Për këtë rast ka shkruar këngëtari, Gold Ag, i cili është shprehur tejet i prekur e i mërzitur.

“Allahu të mëshiroftë o vllau jem Mentor Vallahi u mërzita nga ky lajm, po ne të Allahut jemi e te Ai do të kthehemi.Na mbet iftari këtë vit pa e hongër, por lus Zotin që ti aq shumë e besove që të shpërblej me të mirat e Tij në Xhenetin Firdeus,” shkruan ai.