Pas prezantimit të versionit ekstrem të Serisë së Zezë, Mercedes ka bërë edhe përmirësime në variantin e rregullt të makinës supersport.

Versioni bazë i Mercedes-AMG GT kishte 500 kuaj fuqi dhe motor 4.0 V8, por motori u forcua tashmë.

Tani kjo makinë ka 530 kuaj fuqi, transmeton Telegrafi.

Pra, vargu i modeleve GT tani përfshin: AMG GT, AMG GT C, AMG GT R, AMG GT R Pro dhe AMG GT R Black Series.

Mercedes-AMG GT i azhurnuar tashmë mund të porositet në Evropë me një çmim 119,079 euro për Coupe, ose 130.679 euro duhet të paguajnë për Roadster.