Kyetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka kërkuar nga kryeministri Albin Kurti që të ndalë lojërat politike dhe arrogancën ndaj qytetarëve të Kosovës dhe punonjësve grevistë, por të ekzekutoj pagat e tyre.

“Kryeministër, lej pallavrat, qiti rrogat!”, ka shkruar lideri i opozitës në faqen e tij në Facebook.