Ish-deputetja e Kuvendit të Kosovës, Melihate Tërmkolli, e ka komentuar shtyerjen e reciprocitetit karshi Serbisë në afat prej 30 ditësh.

Ajo ka thënë se kjo ishte tërheqje taktike e kryeministrit Albin Kurti dhe kështu ndodh kur hyn në mal pa sakicë.

Sipas saj Serbia nuk po bën shaka.

Reagimi i saj:

Ishte “tërheqje taktike” e Albin Kurtit! Kështu është kur “hyn n’mal pa sakicë”! Serbia nuk po bën shaka!