Ministria e Arsimit bashkë me Këshillin Drejtues të Autoritetit Kombëtar të Kualifikimeve, po mbajnë debat lidhur me zbatimin e ligjit për Kualifikimet Ndërkombëtare nga Institucionet përgjegjëse .

E temat të cilat u diskutuan ishin analizimi i situatës nga Institucionet e Arsimit dhe Aftësimit profesional, bashkëpunimi dhe bashkërendimi ndërinstitucional për arsimin profesional, njofton Klan Kosova.