Screenshot

Baca Raif ka dhënë një rrëfim prekës për fshatin e tij që ka mbetur vetëm familja.

Bëhet fjalë për fshatin Segaqë të Podujevës, që dikur numëronte shumë familje, derisa tashmë ka mbetur vetëm një.

“Nuk kam fëmijë”, thotë baca Raif, teksa tregon se jeton vetëm me gruan e tij.

Për mënyrën e jetesës, malli që e merr për të kaluarën dhe gjithcka tjetër, mund ta ndiqni në videon e mëposhtme.