Ballina Lekaj reagon ndaj ngritjes së aktakuzës, thotë se kam vepruar në harmoni me ligjin pal-lekaj-me-13-vetura-dhe-pasuri-milion-euml-she_hd-1200x630

pal-lekaj-me-13-vetura-dhe-pasuri-milion-euml-she_hd-1200×630