Një plagosje ka ndodhur sot para pak minutash në Fushë Kosovë, derisa dy persona janë të shtrirë në tokë.

Policia tashmë ndodhet në vendngjarje.

Telegrafi ka kontaktuar Policinë e Kosovës dhe do t’ju mbajë të informuar për rastin.

Lajmi në përditësim.

PAMJET: