Deputetët gjermanë kanë votuar në favor të ndryshimit të ligjit që do t’i hapë rrugë mundësisë për dyshtetësi.

Bundestagu të premten votoi për lehtësime në marrjen e shtetësisë.

Qeveria gjermane ka thënë se ligji do ta ndihmojë Gjermaninë të tërheq punëtorë të aftë dhe të plotësojë shkurtesat e punëtorëve që ka.

382 vota ishin për, 234 kundër dhe 23 abstenime.

 

 

 

 

 

 

 

 

,