Njëri nga komandantët e njësive elitë të Policisë së Kosovës, Besart Ahmeti, ka reaguar pas zhvillimeve të fundit në veri.

Ky është shkrimi i tij;

“Krenar për djemtë, pamë djajtë në sy, i pamë të binin, duke qarë dhe duke vrapuar, më vjen keq për ata që nuk e kanë idenë se çfarë ka ndodhur dhe ende qëndrojnë si ata atje!”