Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme.

Sipas njoftimit, çmimi i naftës të shtunën ka rënë për 3 centë, në krahasim me një ditë më parë, të premten.

Çmimi i naftës të shtunën është 1.64 euro.

Ndërkaq, çmimi i benzinës të shtunën është rritur për një cent në krahasim me një ditë më parë.

Benzina të shtunën është 1.35 euro.

Ndërkohë për gaz çmimi maksimal i lejuar të shtunën është 0.76 euro për litër, njëjtë sikur të enjten.

Çmimet vlejnë nga sot në ora 10:00 deri nesër në të njëjtën kohë.