Sot me 12.03.2024 kujtohet 25 vjetori i sulmit me bomba dhe ekspoziv në qytetin e Podujevës së policisë serbe në tregun e Podujevës dhe afër postës se qytetit.

Më 13 mars 1999, u sulmuan qytetarët me bomba dhe eksploziv të cilët po qëndronin në treg dhe rrugen kryesore te qytetit te Podujevës.

I riu Besnik Shabani ishte vrarë e shumë qytetar te pa fajshem ishin plagosur.