Kryeministri i vendit Albin Kurti në mbledhjen e qeverisë tha se kanë filluar blerjen e vaksinave Pfizer.

Kurti tha se janë në prag të mbylljes së negociatave për ardhjen e vaksinave.

“Posa janë përmbyllur negociatat për ardhjen e vaksinave ne kemi blerë vaksinat PFizer dhe këtë vit do të përmbyllim me sukses të 60% të qytetarëve të vendit tonë”, tha Kurti.

Deri më tani në vendin tonë janë vaksinuar 60 mijë e 929 qytetarë.