Njëri nga mediumet më të mëdha në Amerikë, ka realizuar emision për dy llapjanët nga familjet Mehmeti dhe Kurtolli nga Shajkoci i Podujevës.

Aty shpaloset suksesi i tyre dhe rritja e një produkti ushqimor të quajtur “Pasta-fasta  Kosovare”, në Amerikë.

Ky biznes i nisur nga dy llapjanët është duke shënuar një sukses të jashtëzakonshëm në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

/Llapi.info/