Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi ka thënë se presidentja Vjosa Osmani e kryeministri Albin Kurti janë shpirtngushtë dhe vuajnë nga kompleksi i vogëlsisë përballë liderëve që kanë dhënë kontribut në UÇK.

Ai, duke folur për reagimin e Osmanit lidhur me rezolutën e nisur nga Kuvendi i Shqipërisë për kundërshtimin e Raportit të Dick Martyt, ka thënë se presidentja duhet të turpërohet.

Sipas Krasniqit, Kurti e Osmani do të jepnin 10 vite nga jeta e tyre për 10 ditë të Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit e Jakup Krasniqit.