Komuna e Podujevës, përkatësisht Drejtoria e Arsimit, ka shpallur edhe një konkurs për drejtorë dhe zv.drejtorë, shkruan Llapi.info.

Sipas njoftimit, ky konkurs është hapur për 4 shkolla të kësaj komune.

Për pozitën drejtor do të ketë konkurs në shkollën e mesme të Gjimnazit “Aleksandër Xhuvani”.

Edhe në shkollën fillore “Jetullah Gashi” në Dobërdol do të ketë konkurs për pozitën e drejtorit.

Ndërkaq, në shkollën ekonomike “Isa Boletini” dhe shkollën “Shaban Shala” konkursi do të jetë për pozitën e zv/drejtorit.

Periudha kohore e kontratës zgjatë katër vjet.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 21.08.2023 – deri më 04.09.2023.

Duke klikuar KËTU, mund t’i lexoni të gjitha kushtet dhe mënyrën e aplikimit./llapi.info/