Komuna e Prishtinës ka nisur sot një aksion në sheshin ‘Nënë Tereza’, për lirimin e hapësirës publike.

Komuna ka larguar nga sheshi tarracën e hotelit të Behgjet Pacollit.

“Pas vërtetimit të vendimit të Drejtoria e Inspekcionit – Komuna e Prishtinës dhe refuzimit të ankesës së palës nga ana e Komisionit për shqyrtimin e ankesave të Komuna e Prishtinës, fillon largimin i tarracës (konstruksionit) të fundit që ishte i vendosur ne sheshin qendror të Prishtinës”, thuhet në njoftim.