Komuna e Podujevës ka bërë edhe një thirrje për aplikim për të përfituar sera, shkruan Llapi.info.

Sipas njoftimit, serat do të ndahen në bashkëpunim me organizatën joqeveritare, EcoKosWomen.

Në njoftim bëhet e ditur se përfitues do të jetën gratë e viseve rurale.

Ky projekt është në kuadër të “Fuqizimit të grave rurale, krijimi i vendeve të punës dhe prosperiteti më i mirë përmes angazhimit në bujqësi”.

Njoftimi i plotë: