Komuna e Podujevës ka shpallur edhe dy konkurse për punëtorë, shkruan Llapi.info.

Sipas njoftimit, konkursi i parë është hapur për pozitën Specialistë i Administrimit të Përgjithshëm.

Afati për aplikim 10.08.2023 – 17.08.2023.

Ndërkaq, konkursi tjetër është hapur për pozitën Inspektor i Ndërtimit.

Afati për aplikim 04/08/2023 – 11/08/2023.

Duke klikuar në pjesën e hijezuar me të kaltër, mund t’i lexoni kushtet dhe mënyrën e aplikimit për secilin konkurs veç e veç./Llapi.info