Komuna e Podujevës ka shpallur ftesë për bujqit llapjanë që të aplikojnë për subvencionim të kultivimit të feferonëve, shkruan Llapi.info.

Nga ky subvencion do të përfitojnë 10 fermerë me nga 500 euro.

Kushtet, kriteret dhe mënyra e aplikimit mund të mësohet në dokumentet e mëposhtme.