Një rast i rrallë dhe shumë i mirë ka ndodhur sot në Klinikën e Gjinekologjisë në Prishtinë.

Një 26 vjeçare nga Podujeva ka lindur katërnjakë.

Llapi.info merr se tre nga fëmijët e lindur janë të gjinisë mashkullore dhe një femërore.

Gjendja e tyre shëndetësore është shumë e mirë, po ashtu edhe e nënës.

/Llapi.info/