Reshje intensive të shiut ka përfshirë pak minuta më parë Podujevën.

Si pasojë e kësaj, rruga Prishtinë – Podujevë është vërshuar nga uji.

Kështu ka raportuar indeksoinline, duke publikuar edhe një video.

Në pamjet shiut prezenca e madhe e ujit në këtë pjesë, teksa vërehet dukshëm dhe vështirësi në qarkullim.

Më poshtë pamjet: