KEDS ka njoftuar se nesër (e mërkurë) shumë vende të Podujevës do të mbesin pa energji elektrike, shkruan Llapi.info.

Arsyeja është punimet në rrjet.

Njoftimi i plotë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
1.
NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
Dalja 10 [kV] Ballovc (kodi: 14000008) prej orës 10:30 deri në ora 15:00
Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqel, Dumosh, Shajkovc, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i trasesë/ ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar.