KEDS-i ka njoftuar se nesër disa vende të Podujevës do të kenë mungesë të energjisë elektrike, si pasojë e disa punimeve, shkruan Llapi.info.

Sipas KEDS-it, në e poshtëshënuara nuk do të ketë rrymë për disa orë.

Njoftimi i plotë:

Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet: Dalja 10 [kV] Fshatrat 2 (kodi: 14000010 ) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, vendosja dhe premontimi i shtyllave.

 

 

 

/Llapi.info