KEDS-i ka njoftuar se nesër disa vende të Podujevës do të kenë mungesë të energjisë elektrike, si pasojë e disa punimeve, shkruan Llapi.info.

Sipas KEDS-it, në e poshtëshënuara nuk do të ketë rrymë për disa orë.

Njoftimi i plotë:

TS 220/35/10(20)kV Podujeva Nga dalja 10kV Bajqinë-Pollatë ne degezimin per Reçicë do të ndërprehen këta trafostacione nga ora 10:00 deri 14:00.

Vendet: Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Brecë, Tërnavicë dhe Marincë.

1.TS 10/0.4 kV Repa 2 (kodi: 14000014174)

2.TS 10/0.4 kV Pollatë (kodi: 14000014176)

3.TS 10/0.4 kV Dvorisht (kodi: 14000014177)

4.TS 10/0.4 kV Sllatinë (kodi: 14000014178)

5.TS 10/0.4 kV Reqicë (kodi: 14000014179)

6.TS 10/0.4 kV Zhiti 1 (kodi: 14000014180)

7.TS 10/0.4 kV Zhiti 2 (kodi: 14000014181)

8.TS 10/0.4 kV Sylevicë (kodi: 14000014182)

9.TS 10/0.4 kV Brec (kodi: 14000014183)

10.TS 10/0.4 kV Ternavicë (kodi: 14000014184)

11.TS 10/0.4 kV Murgull privat (kodi: 14000014185)

12.TS 10/0.4 kV Murgull (kodi: 14000014186)

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontim i shtyllave 10[kV] ne L.P Bajqinë – Pollatë në degëzimin për Reçicë.

 

 

 

 

 

/llapi.info/