Numri i haxhinjëve që do të udhëtojnë këtë vit nga Podujeva për në Mekë është 60 + 2 udhëheqës nga Këshilli i Bashkësisë Islame të Podujevës, njofton Llapi.info.

Udhëheqës të haxhinjëve do të jenë imam Muharrem Bryma dhe imam Enver Kosumi.

Sa i përket shumës së kërkuar për një haxhi nga Kryesia e BIK-ut është 3400euro.

Sot Kryetari i Këshillit mr.Bekim Jashari priti në takim përshendetës haxhinjët të cilët të hënën do të nisin udhëtimin e tyre drejt vendeve të bekuara./ Llapi.info.