Prokuroria Themelore në Ferizaj, sot njoftoi se në koordinim me Policinë e Kosovës, ka zhvilluar një aksion kundër drogës, të koduar si “Gropa”, që ka rezultuar me konfiskimin e rreth 70 kilogramë heroinë dhe ndalimin e 15 personave, raporton Gazeta Sinjali.

Sinjali sjellë listën me emrat e 15 të arrestuarve në aksionin kundër drogës në Ferizaj

Shënim: Personi i apostrofuar në këtë artikull prezumohet i pafajshëm derisa fajësia e tij të mos provohet me vendim të formës së prerë nga gjykata.