Ka filluar protesta e qytetarëve për të kërkuar lejimin e tërheqjes së Trustit.

Në këtë protestë po marrin pjesë edhe deputetë të Partisë Demokratike të Kosovës dhe Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës.

Aty shihet deputeti, Bekim Haxhium Time Kadriaj, Besnik Tahiri, Pal Lekaj, etj.