Arlind Veseli nga Podujeva, ka nevojë për ndihmën tuaj urgjente, shkruan Llapi.info.

Ai i ka humbur të dy veshkët dhe i duhet intervenim i shpejtë jashtë vendit.

Në njoftimin e mëposhtëm i keni të dhënat bankare ku secili prej jush që ka mundësi dhe vullnet mund të ndihmojë.

Shkrimi i plotë nga Labinot Tahiri;

🖐
PODUJEVË MOBILIZOHUNI e shpëtojeni këtë djalë.

Kërkesa e një prindi nga Podujeva, për djalin e tij të semurë!

-Shkruan Ilas Veseli;

Miq,shokë dhe njerëz te vullnetit të mirë

Arlind Veseli djali jonë vetëm 28 vjeqarë nga Podujeva pas një përkeqësimi shëndetësor u drejtua ne Qendrën Klinike Universitare te Kosovës ku dhe u njoftua se ka humbur te dyja veshkët.

Ai tani po trajtohet me dializë.

Shërimi i tij mundësohet vetëm jashtë vendit andaj në emër të familjes Veseli lusim të gjithë ata që kan sadopak mundësi të kontribojnë në shërimin e tij.

Ju faleminderit!

Banka Ekonomike
Nr i xhirollogarisë ku mundeni me kontribu:1401000003565996
IBAN: XK051401000003565996
SWIFT KODI: EKOMXKPRXXX
Nr telefonit per kontakt: 045-670-004