KEDS-i përmes një komunikate për media ka bërë të ditur vendet që do të mbesin pa rrymë në Podujevë, njofton Llapi.info

Sipas tyre: Më 20.03.2018 në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet

Dalja 10 kV Livadicë (Kodi: 14000011) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Më 20.03.2018 në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Më 19.03.2018 në NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovci (Kodi: 14000008) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sveqel, Dumoshi, Shajkovci,Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Më 19.03.2018 në NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podujeva 5 (Kodi: 14000005) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti, Polonica, Lagjja Hoxheviq dhe Ballovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike./Llapi.info