Është arratisur një i burgosur nga Qendrës Korrektuese e Dubravës.

Bëhet fjalë për Kujtim Blakqori.

Në momentin e arratisjes ai ishte caktuar me vendpunim në ruajtjen e bagëtive të fermës së qendrës.

Për largimin e tij është lëshuar letër rreshtimi dhe është njoftuar edhe policia.

“Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin publik se i dënuari K.B është larguar nga Pavijoni i Gjysmëhapur i Qendrës Korrektuese të Dubravës. I njëjti ishte caktuar me vendpunim në ruajtjen e bagëtive të fermës së qendrës. I njëjti ishte i dënuar me tri vite burgim dhe do të lirohej më, 16.12.2024. Për largimin e tij është lëshuar letër rreshtimi dhe është njoftuar edhe policia”, kanë njoftuar nga Shërbimi Korrektues i Kosovës.