Ish deputeti i LDK-së, Naser Rugova, ka dalë në përkrahje të qeverisë për reciprocitet.

Përmes një postimi në Facebook, ai ka thënë se qeveria nuk duhet të zmbrapset dhe se të gjithë duhet të jenë me të.

“Sot, të gjithë jemi me qeverinë. Mos u zmbrapsni”, ka shkruar ai.