Imami i xhamisë së qytetit “Met Podjeva”, Idriz Bilalli të mërkuren e ardhshme do të niset për shërim në Turqi, raporton Llapi.info

Kjo është bërë e ditur vet nga Imami ku sot në ligjëratën e xhumasë tregoi se do të niset për shërim jashtë vendit.

“Javën tjetër do të nisem për shërim në Turqi dhe për disa javë nuk do të jem ksajde, mund ndodh që të kthehem edhe më herët, kërkoj  nga ju xhemati që të bashkëpunoni edhe me hoxhallarët tjerë” tha mes tjerash Bilalli./Llapi.info