Ngasja në pistën Nurburgring zgjati vetëm dy sekonda për këtë shofer.

Aksidentet e trafikut nuk janë të rralla në Nurburgring, veçanërisht kur shoferët e papërvojë me vetura të fuqishme mbërrijnë në binarë. Pasi vetura të jetë e përmbajtur dhe të respektohet performanca e saj, duhet të mësosh pistën, të kthehesh nga ana tjetër dhe vetëm atëherë të fillosh ta shijosh atë.

Ky pronar Mercedes e mësoi në mënyrën më të keqe të mundshme. Sapo mbërriti në pistë, fjalë për fjalë pas konit të fundit, shoferi humbi kontrollin e veturës dhe përfundoi në gardh. Ky aksident i pazakontë është filmuar nga youtuberi dhe legjenda e Nurburgring, Misha Charoudin, i cili po filmonte trafikun para tij me një kamerë vëzhgimi.

Vetëm pasi Mercedes AMG C63 kaloi konin e fundit dhe shoferi shkel gazin, makina filloi trajektoren e saj dhe përfundoi në një gardh mbrojtës. Duke gjykuar nga aftësitë e tij drejtuese, mund të jetë më mirë që të përfundojë aventurën e tij që në fillim, sesa diku në mes të xhiro, kur ai potencialisht mund të çojë në një aksident shumë më serioz.

Videoja nuk ka zë, por dora e ngritur e Charoudin tregon qartë se sa i papritur është ky lloj aksidenti. Jo vetëm që është dëmtuar Mercedesi, jemi të sigurt se pas këtij aksidenti është dëmtuar rëndë edhe egoja e shoferit.