Haxhi Shala do të kërkojë votën e qytetarëve për herë të parë si kandidat në listën e AAK-së. Ish-deputeti i Nismës në disa mandate ka konfirmuar garimin ne partinë e Ramush Haradinajt.

“Të nderuar qytetarë të Malishevës
Në të kaluarën kemi bërë rrugë të gjatë e të mundimshme së bashku dhe askush më mirë se ju nuk më njeh. Do të jem përherë gardian juaji dhe interesave të Kosovës, në çdo kohë që kërkohet.

Në këtë fazë të re që po hyjmë ju ftoj të jemi të bashkuar, ta gjejmë mirëkuptimin ndëmjet vete dhe të ecim përpara. Vetëm të bashkuar si në të kaluaren do t’i tejkalojme sfidat e garantojmë suksesin. Na priftë e mbara të gjithëve!” shkruan Haxhi Shala në njoftim.